Tämä on hauskin YouTube-video pitkään aikaan -- beibi tanssii pöydällä kuuman musan tahdissa!


Oletko joutunut viettämään viime viikkoina - tai vieläkin pahempaa, viime kuukausina - paljon aikaa yksin? Siinä tapauksessa nettitreffit saattaisivat hyvinkin tuoda ratkaisun ongelmaasi. Ongelmahan kyseessä selvästikin on, sillä jo edesmennyt isoäitini totesi, että ihmisen ei ole hyvä olla yksin.

Saatat kuvitella, että nettitreffeille menevät vain täydellisen toivottomat tapaukset. Kuvitelmasi ei voisi olla enempää pielessä, sillä nykyään nettitreffit ovat myös menestyvien nuorten aikuisten harrastama tapa etsiä itselleen kumppania. Kun työt vievät energian, harvalla riittää energiaa etsiä seuraa perinteisistä seuranhakupaikoista.

Nettitreffit vievät deittailun vielä pikadeittejä pidemmälle. Pikadeiteillä tapaat parissa tunnissa kenties kaksikymmentä vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Nettitreffejä välittävillä sivustoilla saatat selata tunnissa tuhansia profiileja. Siksi myös netissä sinun täytyy kyetä tekemään nopeasti hyvä vaikutus profiilisi lukijoihin.

Ei siis kannata käyttää vanhaa passikuvaa profiilissa tai kirjoittaa kökkökieltä, jos haluat itsellesi fiksua seuraa. Pidä siis mielessäsi, että treffipalveluun luoma profiilisi on aina mainoksesi, jonka ainoa tehtävä on saada profiilin katsojat klikkaamaan askeleen eteenpäin, lähettämään sinulle viestin.

Älä kuitenkaan anna itsestäsi väärää kuvaa. Kun hiirulainen muuttuu verkkoprofiilin vampiksi tai sekatyömies investointipankkiiriksi, saattaa hän saada paljon kutsuja nettitreffeille. Viimeistään silloin bluffisi katsotaan, ja olet menettänyt mahdollisuutesi. Silloin olet hukannut molempien aika.

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu