Kesällä mustepatruunat tyhjenevät huimaa vauhtia: ylioppilasjuhlat, häät ja mökkikuvat vaativat paljon tulostinmustetta. Siksi kesä onkin oiva aika tutustua edullista mustetta myyviin nettikauppoihin.

Halvimmillaan saat tulostimeesi sopivat mustepatruunat ilmaiseksi. Ainakin kolme eri nettikauppa nimittäin lupaa lähettää suosituimpiin tulostinmerkkeihin sopivan värikasetin ilmaiseksi, tarkemmin sanottuna pelkkien postikulujen hinnalla. Jos tämä ei ole hyvä tarjous, niin tuskin mikään on!

Postimyynnissä ongelmana tietysti on se, että tilauksen saamiseen menee muutama päivä aikaa. Siksi sinun kannattaakin toimia heti ja tilata nuo ilmiset mustepatruunat vaikka jokaisesta kolmesta nettikaupasta heti. Näin voit rauhassa tutustua eri kauppojen mustepatruunoiden laatuun. Siirryt sitten jatkossa tilaamaan tulostimeesi sopivat värikasetit ja mustepatruunat parasta laatua tarjoavasta nettikaupasta.

Välttämättä edullisin ei tietenkään ole paras, mutta yhtä todennäköistä on, että kalleinta mustetta myyvä elektroniikkaliike ei ole sen parempi. Ole siis fiksu kuluttaja, ja ota selvää eri kauppojen tuotteiden hinnasta ja laadusta ennen ostopäätöksen tekemistä. Näin saat mahdollisimman edullisesti hyvät kesäprintit sukulaisille lähetettäväksi!

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu