Oletko järjestämässä väitöskaronkkaa, hääjuhlaa tai vaikkapa 50-vuotisjuhlaa -- vai kartoitatko johonkin muuhun tarkoitukseen sopivia juhlatiloja Helsingissä tai muualla pääkaupunkiseudulla?

Winecellars on viinikellari keskellä Helsinkiä. Viinikellarin toimintaan voit osallistua ostamalla osakkeen yrityksestä. Osakkaana saat käyttöösi viinikaapin, johon mahtuu noin sata viinipulloa. Pääset tietysti vapaasti asioimaan viinikellarissa -- jos juhlatilat on vuokrattu muuhun käyttöön, pääset viinikellariin toista tietä. Jos juhlatilat ovat vapaita, voit halutessasi käyttää niitä. Osakkaat saavat luonnollisesti vuokrata viinikellarin juhlatilat käyttöönsä ulkopuolisia edullisempaan hintaan.

Winecellars vuokraa tilojaan kaikenlaisia yksityistilaisuuksia varten, sekä jäsenille että ulkopuolisille. Winecellarsin tiloissa on järjestetty monenlaisia juhlia, niin asiakas- kuin koulutustilaisuuksia, liikeneuvotteluja, viininmaistajaisia, syntymäpäiväjuhlia kuin hääjuhliakin. Juhlatilat ovatkin erittäin muuntautumiskykyiset, niin että niissä voi järjestää hyvin monenlaisia juhlia.

Kun vuokraat tilat, saat ne käyttöösi kello 12.00 alkaen. Tilat ovat vuorokauden ajan käytössä. Halutessasi voit tuoda juhlajuomat mukanasi ja valmistaa ruokatarjoilut juhlatilan keittiössä. Tietysti voit käyttää myös haluamaasi pitopalvelua. Näin varmistat juhlabudjetin pysyvän kasassa. Winecellarsin tilat koostuvat salista, kabinetista ja keittiöstä. Kerrallaan tiloihin mahtuu 50 hengen seurua. Kabinetti on mitoitettu 12 hengelle. Tilavuokraan kuuluu luonnollisesti keittiö ja astiastot.

Winecellarsin juhlatilat sijaitsevat keskellä Helsinkiä Pääskysen korttelissa (Kalevankatu 9). Huvilankaltainen jugendrakennus on kappale kauneinta Helsinkiä, sen on suunnitellut Mauritz Gripenberg vuonna 1903. Tunnelmallinen juhlatila on alunperin rakennettu aivan toiseen käyttöön: viinikellarin asemesta tiloja käytettiin hiilikellarina, jonne varastoitiin talon lämmitykseen käytetty hiili.

Itse en ole osallistunut yhteenkään Viiniklubin tiloissa järjestettyihin juhliin, vaikka olenkin osallistunut jos jonkinlaisiin juhliin Helsingissä. Kenties minunkin pomoni joskus päättää järjestää yrityksemme juhlat Winecellarsin juhlatiloissa!

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu