1980-luvulla pikkuruiset Monkey-mopot olivat teinipoikien suuria suosikkeja. Myös muualla maailmassa apinat ajavat moisia vekottimia, kuten tästä videostakin näkee.


Taannoin esittelin kaksinaamaisen kissan. Tänään on vuorossa nelikorvainen katti.  Lue täältä kissan omistajan haastattelu!

Miksi turhaan kehittää uusia ilmeitä ja asukokonaisuuksia, kun voi kierrättää vanhoja ja hyväksi havaittuja? Paparazzi photo reports esittelee parhaat kierrätykset.

"Tupakointi tappaa" meilläkin, mutta amerikkalaiset ne vasta osaavatkin laatia hauskoja varoitustekstejä. Vai tekisikö sinun mieli syödä kallisarvoinen uusi iPodisi?

Lisää outoja ja hauskoja varoitustekstejä löydät täältä.

Tässä taas hauska pieni nettilelu, heiluttele ja tuupi räsynukkea ympäriinsä.

Triviatiedon rakastajat voivat tänään loistaa tietämällä, että tänään tuli 125 vuotta Coco Chanelin syntymästä. 1910-luvulla Chanel uudisti muodin, ja Chanelin vaateluomuksia pidetään nykyään moderniin taiteeseen verrattavina sijoituksina.

Tiesitkö, että Chanel teki aikanaan sensaatiomaisesta pikkumustasta suursuosikin? Tiesitkö, että Chanel n:o 5 oli ensimmäinen designerin mukaan nimetty hajuvesi? Tiesitkö, että Karl Lagerfeld on nykyään Chanelin pääsuunnittelija?


Tämä on kuvamanipulaatio. Onhan tämä kuvamanipulaatio?



Kun Ronnie Wood, 61, on päätynyt jälleen katkolle ja kuntoutukseen keväisen ryyppyputkensa päätteeksi, on julkisuus hänen ryyppytoverinsa käytössä. Juuri 20 vuotta täyttänyt Katia Ivanova, jolle votka maistuu kuin rollarille konsanaan, kertoo vaarin jättävän vaimonsa:

Ronnie loves me and it’s not about money. I’m looking forward to a fresh start with him. It’s sad we’ve caused people pain. It’s hurt his family and my family too, but we’ve just fallen in love.

Ronnie is moving on. But I’m not taking someone’s husband, he’s LEAVING. I never pursued him.


Just joo, rahahan ei ole koskaan takana kun parikymppinen vamppaa eläkeläisvaarin?

Lapsena suurimpia aarteitani oli kaleidoskooppi. Maailma ja pienet paperinpalaset näyttivät hämmentäviltä kaleidoskoopin läpi katsellessa. Nyt netistä löytyi kaleidoskoopin nykyversio, pienenä nettipelinä - tai kenties pikemmin nettileluna.

Tämän parissa saa työpäivän jos toisenkin kulumaan.

Shakkinyrkkeily on saamassa pikkuhiljaa suosiota. Ottelijat pelaavat vuorotellen shakkia ja nyrkkeilevät, ottelu päättyy tyrmäykseen tai mattiin.

Jack Bauer kovistelee pahiksia ja valvoo vuodesta toiseen. Vai oliko Jack itse pahis, se ei minulle oikeastaan koskaan ole selvinnytkään. Tässä hiukan kevyempi versio suosikkisarjasta:

Uudemmat tekstit Vanhemmat tekstit Etusivu